Eli feat. Adrian Popovici – Ce vrei tu (videoclip nou)

Eli feat. Adrian Popovici – Ce vrei tu (videoclip nou)

Eli revine cu piesa Ce vrei tu, in featuring cu Adrian Popovici, care ne indeamna sa ne traim viata asa cum ne-o dorim si sa luptam pentru visele noastre.
“Ce vrei tu” e despre oamenii simpli ca mine si ca tine care duc o lupta in primul rand cu sine. E cea mai grea lupta dar si cea care iti aduce cele mai mari satisfactii pentru ca pana la urma nimic nu te poate bucura mai mult decat sa vezi cum cresti ca om modelandu-ti singur caracterul. Ce esti defineste ce vei realiza in viata, ce esti la 20 de ani e doar o fundatie pentru ce vei realiza la 30. Pasii mici si siguri in tacere fac zgomot in timp chiar daca nu iti aduc apreciere pe moment. Iubesc viata, iubesc oamenii, stiu ca nimic nu e imposibil si ca pentru orice realizare exista un moment potrivit. Ador sa imi pun sentimentele prin versuri aproape de mintile si sufletele oamenilor si sper sa-i fac sa inteleaga ca acesta e crezul meu si in acelasi timp povestea vietii mele.”, declara Eli.

Pe Eli l-am mai ascultat anul acesta cu Ma intelegi, dar in 2015 ajungea pe radio alaturi de Alex Mica si track-ul Nu mai cred in tine. Noi l-am cunoscut mai bine dupa ce a colaborat cu Oana Radu pentru Tu, hitul care a lansat-o pe fosta concurenta la Vocea Romaniei.

 

DolceFm va recomanda Eli feat. Adrian Popovici – Ce vrei tu (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com