Ellie White – In mintea mea (videoclip nou)

Ellie White – In mintea mea (videoclip nou)

Ellie White se intoarce cu un nou single, un nou videoclip cinematografic si o poveste filmata intr-un decor luat din filme – Conacul Manasia. In mintea mea e cea mai noua lansare a cantaretei, o balada despre o relatie incheiata, insotita de un videcolip in care joaca si actorul Denis Stefan.

#Mintemea spune ca, intotdeauna trebuie sa apreciezi momentul, sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de persoana iubita si despre ceea ce ar face oricare dintre noi ca sa mai pastreze ceva din vraja frumoasa a dragostei. Mi-a placut enorm sa filmez intr-o locatie atat de frumoasa – Conacul Manasia… aici m-am simtit intr-adevar ca o printesa :)”, declara Ellie White.


Denis m-a impresionat prin modul in care a jucat, m-a uimit relatia dintre el si cal, modul in care comunica si interactiona cu el sunt absolut fascinante. Pe mine m-a facut sa iubesc si mai mult aceste fiinte, am vorbit cu el sa incepem lectii de echitatie si ma gandesc chiar sa cumparam unul pentru noi si pentru copii. Sunt niste animale incredibile!

Gabriela Dragomir si Mihai Petrini, cei doi dansatori, mi-au dat niste senzatii foarte intense… pasiune, dragoste, zbucium. Nu am asistat de mult la un moment ‘live’ de dans contemporan, insa modul in care au interpretat cei doi m-a luat prin surprindere, m-a impresionat, de aceasta am planuit si niste momente speciale cu ei pentru viitor… surpriza! :)”, adauga Ellie White.

Ellie White s-a lansat alaturi de trupa DJ Project, iar impreuna au avut o multime de hituri. Apoi a trecut pe cont solo si a venit cu piese ca Sete de noi, Power of Love sau Nu te mai caut.

 

DolceFm va recomanda Ellie White – In mintea mea.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com