Emeli Sande – Hurts (noul single live)

Emeli Sande – Hurts (noul single live)

Emeli Sande a lansat recent un nou single, la patru ani de la aparitia primului ei album, iar Hurts suna exact cum ne-am astepta. Dinamic, dar cu un mesaj puternic, Hurts s-a auzit live la BBC Live Lounge.

Pe langa noua ei piesa, Emeli Sande a mai facut si un super cover dupa FourFive Seconds lansata de Rihanna, intr-un stil diferit fata de originalul lansat alaturi de Kanye West si Paul McCartney.

Noul album Emeli Sande, Long Live the Angels, va aparea in luna noiembrie si include 16 trackuri, fiind inregistrat in Los Angeles, New York si Oxford. I’m proud of my first album and thankful for the experiences it gave me. But I am so much happier with my new album and where I am in my life, a declarat artista britanica.

Debutul ei, Our Version of Events, a adus-o la varful clasamentelor din intreaga lume cu piesele Next to Me, My Kind of Love sau Clown, dupa ce initial a atins succesul impreuna cu Professor Green si colaborarea lor, Read All About It. In plus, Emeli Sande a compus piese pentru Katy Perry si Mary J Blige, iar o buna perioada a disparut din lumina reflectoarelor, spunand ca vrea sa ia o pauza.

 

DolceFm va recomanda Emeli Sande – Hurts.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com