Eminem – Campaign Speech (piesa noua)

Eminem – Campaign Speech (piesa noua)

Eminem nu e genul de rapper care sa lase evenimentele majore sa treaca pe langa el, asa ca a lansat un track de 7 minute in care abordeaza totul de la Donald Trump, alegerile din SUA, cultura pop si problemele rasiale – Campaign Speech.

In noul sau track, Eminem are ceva pentru toata lumea de la uciderea lui Trayvon Martin, la Donald Trump, Robin Thicke, la actritele Stacey Dash si Vivica A. Fox. Fanii s-au impartit rapid in doua tabere, de la cei care contesta lungimea piesei si lipsa de productie, la calitatea versurilor si faptul ca i-ar fi trebuit macar inca un rapper pentru un featuring, pana la cei care inca il apreciaza pe Marshall Mathers si asteapta noul album la care rapperul a anuntat ca deja lucreaza.

Cel mai recent album al rapperului a aparut in 2013, MMLP2 fiind continuarea discului de succes si un adevarat pariu pentru Eminem, care a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor fanilor, criticilor si chiar al standardelolr impuse de el cu materialul Marshall Mathers LP lansat in 2000. Discul din 2013 a dat piese ca Rap God, super hitul  The Monster, inca un featuring de mega succes cu Rihanna si Berzerk, o productie marca Rick Rubin. In plus, a primit si premiul Grammy pentru cel mai bun album rap, pentru ca apoi sa il regasim din nou in topuri, dar datorita pieselor Kings Never Die si Phenomenal, ambele incluse pe coloana sonora a filmului Southpaw.

 

DolceFm va recomanda Eminem – Campaign Speech.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com