Emma – Nu spune nu (videoclip nou)

Emma – Nu spune nu (videoclip nou)

La cateva saptamani de la debutul cu piesa “Let Me Feel You”, produsa in studiourile Akcent Music, Emma revine cu versiunea in romana a piesei de dragoste.

“Nu spune nu” continua povestea inceputa in “Let Me Feel You” si este la fel de emotionanta. Alaturi de Adrian Sina si echipa acestuia, tanara artista paseste increzatoare in lumina reflectoarelor interpretand piese ce o pun in valoare.

EMMA s-a declarat cucerita de piesa chiar de la prima auditie, mesajul si versurile i-au ramas in minte si in inima mult timp dupa ce a auzit-o, devenind o parte din ea.

“Mi-am dorit sa o pot transmite si oamenilor, sa ii fac sa se regasească in aceasta piesa, sa simta odata cu mine! Versurile sunt unele profunde, pline de sentimente, iar cei ce au trait o poveste de dragoste asemanatoare cu cea a piesei, sigur se vor regasi in ea! Piesa prezinta declaratia unei fete indragostite, o chemare pe care i-o adreseaza iubitului sau, prin care vrea sa il convinga si sa il asigure de iubirea pe care ea i-o poarta. Am asteptat cu nerabdare sa v-o prezint si sper din tot sufletul sa va placa aceasta piesa!”

 

DolceFm va recomanda Emma – Nu spune nu.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com