Enrique Iglesias – Subeme la radio ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox (videoclip nou)

Enrique Iglesias – Subeme la radio ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox (videoclip nou)

Enrique Iglesias se plimba prin oras intr-un autobuz plin cu petrecareti in cel mai nou videoclip al sau, Subeme la radio. Cantaretul se afla si in cautarea unei fete care l-a cucerit, dar ramane sa urmariti videoclipul pana la final sa vedeti daca o gaseste sau nu.

Noua lui piesa e un featuring cu Descemer Bueno, cei alaturi de care a cantat pe super hitul Bailando in urma cu doi ani. De altfel, cu aceasta piesa, Enrique Iglesias a stabilit un record, fiind pe prima pozitie in clasamentul mexivcan timp de 41 de saptamani si avand nu mai putin de 26 de single-uri no. 1 in aceasta tara.

Anul trecut, Enrique s-a aflat din nou pe primele pozitii in topurile muzicale din intreaga lume datorita featuring-ului cu Wisin la Duele el Corazon. A ajuns pe primul loc inclusiv la noi, insa in Billboard Hot 100 a fost doar pe locul 82, luandu-si revansa in clasamentele Dance Club Songs, Hot Latin Songs si Latin Pop Songs, unde a urcat tot pe locul intai. Succesul cu Wisin a venit la doar un an dupa Bailando si dupa colaborarea cu Nicky Jam la El Perdon, unul dintre hiturile incontestabile ale lui 2015.

 

DolceFm va recomanda Enrique Iglesias – Subeme la radio ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com