Faydee – Legendary (videoclip nou)

Faydee – Legendary (videoclip nou)

Faydee isi lanseaza astazi videoclipul pentru Legendary si EP-ul cu acelasi nume. Videoclipul a fost filmat pe celebra plaja Bondi din Sydney, fiind potrivit cu piesa gandita pentru aceasta vara.

Alaturi de noul single, Faydee lanseaza si un EP cu acelasi nume, a carui coperta a fost realizata de Catalin Cristea (Massy) si care contine 5 piese: “Legendary”, “Amari”, “If I don’t love you”, “Ya linda” si “Jealous”.


“Sunt foarte entuziasmat de lansarea noului videoclip, dar mai ales al EP-ului “Legendary”, acesta fiind al doilea EP din cariera mea, dupa “Unbreakable”. Sper ca fanii mei din Romania sa asculte cu placere toate piesele aflate pe el. Ma bucura totodata faptul ca “Legendary” este deja difuzata pe radiourile din Romania inca dinainte de lansarea oficiala, ceea ce nu poate sa insemne decat ca are potential sa devina hit”, a declarat Faydee.
Legendary vine dupa ce anul trecut l-am ascultat pe Faydee cu Sun Don’t Shine si Lullaby, piesa care a ajuns in topul difuzarilor pe radiourile de la noi. In 2014, a reusit sa ajunga si in Billboard datorita piesei Habibi, compusa de Costi Ionita pentru Shaggy in featuring si cu Mohombi.

 

DolceFm va recomanda Faydee – Legendary (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com