Feli – Va urma (videoclip nou)

Feli – Va urma (videoclip nou)

Feli vine cu o piesa plina de speranta si un videoclip foarte fain, regizat de Iulian Moga – Va urma. Noul material video al cantaretei spune povestea a doi barbati care se regasesc si lasa loc de “va urma”.

„Fiecare dintre noi porneste in viata cu un vis, are in minte o destinatie pe care o urmareste cu pasiune si daruire. Stim cu totii, insa, ca drumul nu este intotdeauna lin. De multe ori trebuie sa ne invingem temerile, sa gasim in noi curajul si vointa de a accepta ca pe parcurs ne putem lovi si de esecuri. Ce nu trebuie sa uitam, indiferent de punctul in care ne aflam, e sa ducem visul mai departe, lasand mereu loc de “va urma.” – asa descrie Feli mesajul celui mai nou single al sau.

Feli ne-a oferit la inceputul anului un cover dupa La Bohemia, cover care i-a adus inclusiv aprecierea lui Charles Aznavour, cel care a facut cunoscuta piesa. In luna ianuarie o ascultam cu un alt cover reusit dupa Constantine, Constantine.

Anul trecut, Feli a cucerit topurile cu track-ul Creioane colorate, care i-a adus locul 43 in topul celor mai difuzate piese din 2015.

 

DolceFm va recomanda Feli – Va urma (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com