Fergie – Hungry (videoclip nou)

Fergie – Hungry (videoclip nou)

Fergie se pare ca ne pregateste ceva dupa ce a lansat un videoclip scurt pentru Hungry. Vizualul alb-negru e ceva mai elaborat si artsy fata de ce ne-a oferit cantareata pana acum si e menit sa ne starneasca interesul pentru urmatorul ei album.

Nici Hungry (1st Byte) nu suna deloc rau, cu coruri pe fundal si un rap flow de la Fergie, asa ca avem sanse la ceva promitator, dupa cum declara chiar sotul ei, actorul Josh Duhamel. Acesta a declarat ca il vom putea asculta in curand, iar fanii care au vazut-o live la Rock in Rio chiar au avut sansa la ceva material nou, pentru ca Fergie nu a ezitat sa le ofere cateva noi piese.

Fergie si-a marcat intoarcerea in industria muzicala cu piesa L.A.Love, aparuta la finalul lui 2014 si care a a ajuns pana pe locul 27 in Hot 100. De atunci insa, cantareata nu ne-a mai oferit nimic, unele voci spunand ca a intrat din nou in studio tocmai din cauza impactului redus al single-ului de promovare. O alta artista care a schimba strategia si care era in plina promovare la acelasi moment a fost Gwen Stefani. Si ea voia sa vina cu un material nou la care lucrase alaturi de Pharrell, dar din cauza divortului s-a razgandit si a lansat This Is What The Truth Feels Like in loc.

 

DolceFm va recomanda Fergie – Hungry (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com