Ferry Corsten & Cosmic Gate – Event Horizon (piesa noua)

Ferry Corsten & Cosmic Gate – Event Horizon (piesa noua)

Au mixat impreuna pe la diverse evenimente, si-au remixat piesele, insa Ferry Corsten si Cosmic Gate n-au facut niciodata o piesa impreuna. Ei bine, “Event Horizon” deschide acest drum pentru cele doua nume trance.

Olandezul Ferry Corsten si germanii Cosmic Gate sunt doua nume foarte cunoscute nu doar in lumea trance, ci in lumea dance internationala. Chiar daca pozitionarea lor in Top 100 DJ Mag nu mai e ca in anii 2009-2010, ei sunt in continuare foarte indragiti de fanii genului trance, deci inclusiv de noi.”Event Horizon” e prima lor piesa impreuna si suna destul de bine!

“Este premiera mondiala pentru “Event Horizon, o piesa pe care am facut-o impreuna cu Cosmic Gate. Ne cunoastem de foarte multi ani deja si mereu am vorbit despre realizarea unei peise impreuna. Ei bine, uitati-o!” – a declarat Ferry Corsten aseara, in emisiunea Corsten’s Countdown cu numarul 482.

N-am spune ca e o colaborare ce muta muntii din loc din punct de vedere muzical, insa “Event Horizon” este inca un semnal ca fostii colosi trance isi dau mana si fac tot posibilul pentru a promova cat mai mult stilul muzical care i-a consacrat, pe care l-au parasit pentru vreo 2-3 ani, dar la care se intorc acum.

 

DolceFm va recomanda Ferry Corsten & Cosmic Gate – Event Horizon.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com