Fifth Harmony – Down (videoclip nou)

Fifth Harmony – Down (videoclip nou)

Fetele de la Fifth Harmony lanseaza si videoclipul pentru Down, primul lor single in varianta de patru. Piesa e oricum un track de vara, care are sanse mari sa prinda pe radio, iar vizualul a fost gandit in aceeasi maniera.

Cu un decor de hotel tipic american, unde fiecare are camera ei pentru momentul de close-up, dar nu lipseste piscina si nici seria de sincroane pe care am putut deja sa o vedem in aparitiile lor live.

Piesa e primul single de pe cel de-al treilea album al grupului, care e programat sa apara anul acesta si la care fetele deja au inceput sa lucreze. Ar aparea la doar un an dupa 7/27, disc care a dat hituri precum That’s My Girl, All in My Head, pusa pe repeat in vara anului trecut, alaturi de Work From Home. Nici Camila Cabello nu o duce rau pe cont propriu. Dupa ce a bifat colaborari de succes cu Pitbull si J Balvin la Hey Ma si Machine Gun Kelly la Bad Things, cantareata a venit si cu un single solo, Crying in the Club si se pregateste de lansarea propriului album solo.

 

DolceFm va recomanda Fifth Harmony – Down.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com