Fifth Harmony – Work From Home (videoclip nou)

Fifth Harmony – Work From Home (videoclip nou)

Dupa ce au lansat hitul Worth It, fetele de la Fifth Harmony se intorc cu un nou single. Work From Home e un featuring cu rapperul TY Dolla $ign si are un videoclip plin de senzualitate, in care cele cinci fete incing spiritele pe un santier de constructii.

Daca precedentul lor hit a fost foarte ritmat, pentru Work for Home s-au indreptat spre ceva mai urban/R&B, semn ca fetele evolueaza si se maturizeaza muzical dupa un album mai degraba pop-dance.

Fifth Harmony se pregatesc de aparitia celui de-al doilea album de studio, intitulat 7/27 si programat sa apara pe 20 mai. Ele si-au facut debutul dupa aparitia in showul X Factor SUA, iar primul album a aparut in 2015. Bo$$ a fost primul single si a ajuns doar pe locul 43 in Hot 100, urmat fiind de Sledgehammer, care a urcat trei pozitii mai sus, pe 40, insa a reusit sa le aduca un disc de platina. Cele cinci au bifat insa un super succes cu Worth It, piesa care le-a adus locul 12 in Hot 100, fiind primul grup de fete dupa Pussycat Dolls care au ajuns atat de sus in clasament. In plus, a fost un adevarat hit in toate teritoriile in care s-a lansat, inclusiv in Romania, unde a ajuns in topul difuzarilor de pe radio si nu numai.

DolceFm va recomanda Fifth Harmony – Work From Home (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com