Florin Raduta – Ma minti pe fata (videoclip nou)

Florin Raduta – Ma minti pe fata (videoclip nou)

Florin Raduta, castigatorului editiei din 2015 a concursului X Factor, vine cu primul single din cariera, lansat direct cu videoclip – Ma minti pe fata.

“Am cautat atat de mult o piesa buna, nu am vrut sa ofer ceva doar ca sa lansez.Am luat legatura cu George (Jorge), m-au invitat la ei la studio, iar baietii, Marius Dia si Erik, mi-au aratat cateva piese, printre care si un demo cu aceasta piesa. Suna altfel! Melodia s-a mulat surprinzator de bine pe vocea mea. Am vrut sa fie o piesa cu un mesaj foarte bun, o piesa care sa iti faca pielea de gaina. S-a lucrat foarte mult la aceasta piesa si am gasit varianta cea mai buna. Am dorit sa fie actuala, si totodata, sa ma reprezinte!”, declara Florin.

Piesa este compusa in studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat in Cheile Dobrogei.


Pentru videoclip, totul s-a intamplat foarte repede. L-am contactat pe Alex Ceausu, i-am trimis piesa si totul a mers brici. In decurs de o saptamana am avut un scenariu, am stabilit ziua filmarii, am filmat si, desigur, a fost si montat.
 Am vrut un altfel de videoclip, cu o poveste si cu un mesaj bine stabilit. 
Videoclipul a fost filmat la Cheile Dobrogei, peisajul este genial, ceea ce ne-a ajutat foarte mult.
 Am avut parte si de conditii extreme :)) am filmat foarte aproape de prapastie, a fost foarte frig, desi am fost ajutati de soare, insa, consider ca a meritat cu adevarat. Sper ca proiectul acesta sa ajunga acolo unde trebuie, la oameni!”, adauga Florin Raduta.

 

DolceFm va recomanda Florin Raduta – Ma minti pe fata.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com