Geo Da Silva – I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix)

Geo Da Silva – I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix)

Fizo Faouez este un renumit producător și DJ originar din Tunisia, ce aparține casei de discuri Figher Records. Remixând cu succes piese ale multor artiști de succes ca Inna, Alexandra stan, Claydee, Willy William, Eva Simmons, Leya, Kanika Kapoor, s-a oprit și asupra single-ului “I Love U Baby”, al îndrăgitului Geo Da Silva.

I Love U Baby” este o piesă inspirată din anii ’90 si 2000, dar cu un sound fresh și actual, ce s-a bucurat de un real succes, dovada fiind faptul că la doar o lună de la data lansării, aceasta a beneficiat de mai multe remixuri, cel oficial ramânând cel realizat de către Fizo Faouez, deoarece acesta a reușit să facă mai multe vizualizări decât piesa originală. Montajul video al remixului este realizat de către Vdj Rossonero.

Geo Da silva este un bun producător si DJ din România, care a reușit să cucerească publicul prin pasiunea lui pentru muzică, prin multă muncă și devotament. Îi place ceea ce face și vrea să transmită energia sa pozitivă tuturor celor care-i ascultă muzica.

DolceFm va recomnda Geo Da Silva – I Love U Baby (Fizo Faouez Offcial Remix).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com