Geo Da Silva & Sean Norvis – Tracking Treasure Down (remix)

Geo Da Silva & Sean Norvis – Tracking Treasure Down (remix)

Piesa originala a fost lansata in 2007 si a fost No.1 in America U.S. Hot Dance Club Play, iar in Europa piesa a fost sustinuta de Tiesto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten fiind semnata Armada Music, iar Sean Norvis si Geo Da Silva s-au gandit sa vina cu un remix.

Dupa ce i-au intalnit la conferinta de la Amsterdam Dance Event 2015 ( ADE ), Sean Norvis & Geo Da Silva, din pasiune pentru piesa originala, au decis sa lanseze o noua varianta a piesei, cu un sound fresh, ce se potriveste perfect anului 2016.

Recent, Geo Da Silva & Sean Norvis au lansat piesa cu versuri in limba romana, “Noaptea-i nebuna”, la peste 7 ani de cand Geo a lansat hiturile “Stai”, “Doar tu si eu”, “Romania danseaza”.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. Geo Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului “I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international. Recent, acesta a lansat single-ul si videoclipul “I Love You, Baby”.

Sean Norvis este un producator de deep-house, tech si balearic house, originar din Timisoara. A lansat numeroase proiecte si colaborari, dintre care mentionam “Ibiza Feelings”, “Beautiful love” (feat. Seepryan & Justine Berg) si “The Way I Feel” (albumul de debut), pe care exista trackuri in colaborare cu Geo Da Silva, Irina Florea, Madelin Zero (vocalista ATB) si multi altii.

 

DolceFm va recomanda Geo Da Silva & Sean Norvis – Tracking Treasure Down (remix).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com