George – Noi (videoclip nou)

George – Noi (videoclip nou)

George lanseaza un nou single despre cuplul perfect, ilustrat cu un videoclip filmat intr-o hala abandonata in care danseaza alaturi de perechea sa – Noi.

Clipul este regizat de Florin Botea si traduce in imagini o poveste de dragoste puternica, ce trece peste orice impediment. Piesa, produsa in studioul HaHaHa Production, este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Feli, Alex Stancu, Cristi Pascu & George.

“Ma simt entuziasmat de fiecare data cand ascult melodia! Are o energie pozitiva care te face sa te misti indiferent de starea in care te afli! Le multumesc celor de la HaHaHa Production si in special lui Feli, care a venit cu refrenul super catchy, dar si lui Serban Cazan, Smiley si Cat Music. A fost o chimie absoluta intre mine si echipa cu care am lucrat. Ideea piesei si a clipului este ca noi, ca si cuplu, chiar daca suntem inconjurati de “ruine”, reusim sa ramanem “noi”, in energia noastra, sa ne iubim cum stim “noi”, pentru ca “nu e nimeni ca noi”. V-am pregatit cateva surprize, dar pentru asta, puteti intra pe pagina mea de Facebook www.facebook.com/Georgeofficial.ro. “, declara cantaretul.

 

DolceFm va recomanda George – Noi.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com