Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi (Dj Bonne Remix)

Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi (Dj Bonne Remix)

Au cucerit Turcia cu piesele Bate toba mare si Khelushka, iar acum trupa Gipsy Casual se gandeste serios sa ii impresioneze si pe arabi, asa ca vin cu un remix pentru Yalla Ya Habibi.

“Noua noastra piesa pe care am lansat-o, “Yalla Ya Habibi”, este una din cele ma mari provocari si asa cum era normal trebuie sa beneficieze si de un super remix! Prin acest single noi vrem sa castigam partea araba ca si public! Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastraJ! Ne dorim ca piesele noastre sa se auda si pe radiourile din zona araba. Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!”, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.


“Protagonistii videoclipului si ai noului single “Yalla Ya Habibi” sunt Antonio si Gya – care va aparea cu o imagine inedita pentru Romania. Va invitam sa descoperiti acest lucru in videoclip! O sa va placa! Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu.

In vara anului trecut, Gipsy Casual colaborau cu Starchild pentru Let Me Go, iar alaturi de Hevito cantau Negra Linda. Primul lor single in limba romana a fost Bate toba mare, lansat in 2013.

 

DolceFm va recomanda Gipsy Casual – Yalla Ya Habibi.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com