Giulia feat Shift – Ce-a fost a fost (piesa noua)

Giulia feat Shift – Ce-a fost a fost (piesa noua)

Giulia revine cu un nou single, un featuring cu Shift, o piesa despre cum timpul poate vindeca tot, cu un refren catchy si trist – Ce-a fost a fost.

Noi ne-am cunoscut cu cativa ani in urma, cand am cantat in acelasi concert si tot atunci ne-am dat seama ca provenim din acelasi oras, am fost vecini de bloc. Vorbisem sa facem o piesa impreuna, doar ca amandoi aveam alte proiecte in derulare. “Ce-a fost a fost” este o piesa pe care Shift o are de 2 ani. Poate pare un cliseu, dar a fost “dragoste la prima vedere”. Cum am auzit piesa, am simtit ca este cea mai buna alegere, am inregistrat-o, iar cand a auzit cum suna vocea mea pe piesa, Shift a propus sa o inregistram impreuna, declara Giulia.


Din pacate, unele povesti de dragoste se termina cu sau fara voia noastra. Decat sa ramai intr-o relatie bolnava, mai bine iti oferi o sansa si te retragi” spune Giulia. “Piesa este compusa in studio la Midiots. Am compus-o si produs-o impreuna cu Lariss si Doddy. Ma bucur ca am facut aceasta piesa cu Giulia. Am asteptat doi ani ca sa gasesc artistul potrivit pentru “Ce-a fost a fost”. Vocea fresh a Giuliei se potriveste perfect pentru aceasta piesa sensibila in care eu cred foarte mult, declara Shift.

Pe Giulia am mai ascultat-o in aceasta vara cu o alta colaborare reusita, cu Dorian Popa, pentru piesa Ploaie de vara, dupa ce la inceputul anului lansase piesa Ochii tai.

Shift a venit cu albumul Adevarul de pe care am putut asculta mai multe piese ca Urca si coboara, Adevarul, sau super featuring-ul cu Lariss, Prefer.

 

DolceFm va recomanda Giulia feat Shift – Ce-a fost a fost.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com