Guy J – 2026 (piesa noua)

Guy J – 2026 (piesa noua)

Guy J va lansa la Bedrock, casa de discuri a lui John Digweed, “2026”, o misterioasa productie progressive house.

Indragostit de Romania iremediabil in 2013, cand si-a intitulat unul dintre promo mixurile sale lunare  “August from Romania with love mix” dupa primul sau gig la Sunwaves, Guy J a tot venit in tara noastra. Dupa showcase-ul “Lost & Found” de la Kristal din aprilie si aparitia de la scena underground de la Untold 2016, Guy J revine in Romania ca headliner la Arenele Romane.

“2026”, un titlu care cumva ne face sa ne gandim cum va aratea lumea noastra peste 10 ani, este cea mai noua productie de la Guy J si va fi lansata vineri, 2 decembrie 2016, odata cu volumul aniversar “Bedrock 18 – Signals” pe care John Digweed l-a pregatit pentru a marca 18 ani de activitate a casei sale de discuri.

Ca tot suntem la capitolul case de discuri, trebuie sa stiti ca Guy J a fondat si gestioneaza Lost & Found, sublabel al Bedrock Records. Asadar, sambata vom avea ocazia sa auzim multe release-uri progressive house nelansate. Unde? La Arenele Romane, care gazduieste lansarea unui nou brand de petreceri, intitulat Sonic Fields.

Din line-up-ul evenimentului cu Guy J de la Arenele Romane mai fac parte Arisen, Shin’ar, Oscar b2b Axel si, desigur, rezidentul Synech.

 

DolceFm va recomanda Guy J – 2026.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com