Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture (piesa noua)

Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture (piesa noua)

Intrat de cateva luni la casa de discuri a lui Ferry Corsten, Dan Dobson face pentru prima oara echipa cu Holbrook & SkyKeeper pentru “Rapture”, una dintre piesele trance ale acestui final de an!

Britanicul Dan Dobson si rusofilii Holbrook & SkyKeeper sunt doua nume din zona big room trance care s-au ridicat la Infrasonic Recordings si care, de-a lungul ultimilor ani, s-au inclus in mixuri si s-au remixat. “Rapture” este un pas inainte, fiind prima colaborare a acestora, “vinovat” de alaturare facandu-se labelul Flashover Trance al lui Ferry Corsten.

Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture (preview Global DJ Broadcast)

Primul play mondial pentru “Rapture” a fost, asa cum s-a putut auzi si in preview-ul de mai sus, in emisiunea Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz, show radio in cadrul caruia am luat contact cu primele productii de la Dan Dobson si Holbrook&Sky Keeper. De soundul acestora din urma chiar ne-am indragostit iremediabil, fiind o prezenta permanenta in topurile si playlisturile noastre. “The Way I Feel” si colaborarea cu Dan Dobson sunt productii pe care le luam serios in calcul pentru topul nostru trance care va pune punct anului muzical in curs.

“Rapture” a mai primit suportul lui Dimension, Giuseppe Ottaviani, Lange, Manuel Le Saux si, desigur, Ferry Corsten, boss-ul casei de discuri Flashover la care vom vedea colaborarea dintre Dan Dobson si Holbrook & SkyKeeper lansata pe 5 decembrie 2016.

 

DolceFm va recomanda Holbrook & SkyKeeper vs. Dan Dobson – Rapture.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com