Holograma lui Whitney Houston pleaca in turneu

Holograma lui Whitney Houston pleaca in turneu

Dupa 2Pac si Michael Jackson, a venit si randul lui Whitney Houston sa aiba propria holograma care sa plece in turneu. Fanii artistei o pot vedea din nou live pe cea care a murit in urma cu 4 ani, chiar inaintea Premiilor Grammy.

Continutul e creat de FilmOn Studios, iar turneul in sine va incepe anul viitor in SUA, pentru ca apoi sa ajunga si in restul lumii. Showul va fi unul interactiv si va include, evident, cele mai mari hituri ale cantaretei.

“I was heartbroken when Whitney passed away in 2012. The opportunity to share her spectacular gifts with the world again is exactly what I hoped for when I built the hologram business. I’m confident we’ll create the ultimate celebration of Whitney’s amazing artistry”, a declarat reprezentatul celor care se vor ocupa de productie.
El a mai adaugat ca e o adevarata oportunitate pentru fani sa vada o reinventare a uneia dintre cele mai celebrate artiste feminine din istorie si astfel sa continue o traditie care nu va fi uitata in anii urmatori.

Acum ramane de vazut si cum va fi executat intreg proiectul, mai ales ca cei care au venit cu ideea spun ca vor aduce si cativa invitati speciali. E si aceasta o forma de a face bani de pe urma celei care a fost una dintre cele mai talentate artiste ai anilor 80-2000. In plus, succesul pe care l-au avut Cirque de Soleil cu spectacolul bazat pe muzica lui Michael Jackson e o garantie ca lucururile pot iesi foarte bine daca sunt facute ca la carte.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com