Icarus – Hiding (piesa noua)

Icarus – Hiding (piesa noua)

Odata cu volumul 08 al compilatiei Anjunadeep, James Grant si Jody Wisternoff au facut cateva achizitii valoroase pentru roosterul diviziei deep de la Anjunabeats, iar una dintre ele este duo-ul Icarus.

Sunt ceva ani de gand fratii Tom si Ian Griffiths sunt in muzica dance, insa numele proiectului lor muzical, Icarus, a devenit foarte cunoscut in ultimii 2 ani, interval de timp ce coincide cu intrarea la FFRR, casa de discuri a lui Pete Tong. Acum sunt in pragul unui nou debut, cu “Hiding”, la un alt label britanic deep & progressive, si anume Anjunadeep.

Icarus – Hiding (extrasa de pe compilatia Anjunadeep 08)

“Hiding” este genul acela de piesa care incepe melodic, cu un vocal feminin domol, dar care pe breakdown isi schimba brusc directia si ne surprinde cu un drop insistent, in continuarea liniei melodice din intro. Noi ne-am molipsit de aceasta piesa si, chiar daca nu intra in registrul progressive & trance cu care v-am obisnuit pe zona muzicii electronice, are mari sanse sa intre in topurile noastre de iarna.

Inclusa pe compilatia  Anjunadeep 08, volum pe 2 CD-uri lansat saptamana trecuta, “Icarus” este debutul fratilor Griffiths la Anjunadeep si urmeaza sa capete forma de single chiar maine, 16 decembrie. Asta dupa ce a fost s-a auzit deja in emisiunile lui Pete Tong, Above & Beyond, Judge Jules, Bobina si asa mai departe. De la Pete Tong, la BBC Radio 1, a obtinut chiar titlul de “Essential new tune”. Corect, chiar nu e de ratat!

 

DolceFm va recomanda Icarus – Hiding.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com