Iggy Azalea anunta noul single

Iggy Azalea anunta noul single

Dupa multe amanari si discutii, Iggy Azalea confirma ca vom putea asculta in curand noul ei single, Team. Rapperita a anuntat ca a si filmat videoclipul pentru ce va fi primul single oficial de promovare al Digital Distorsion.

Team va fi lansat oficial pe 21 martie, dupa o perioada in care a tot fost amanat si in care Iggy Azalea si-a acuzat labelul ca nu o ajuta in cariera. In plus, piesa va fi lansata oficial lunea, nu vinerea, asa cum se intampla cu majoritatea single-urilor si inca nu e clar daca va aparea cu un lyric sau dance video.

Iggy Azalea a lucrat alaturi de aceeasi companie de productie cu care a colaborat si pentru videoclipul Fancy, dar care au produs recentul Hotline Bling al lui Drake si Pillowtlk, primul videoclip solo al lui Zayn Malik.

Un buzz single pentru albumul Digital Distorsion, Azillion, a aparut in luna ianuarie si ar fi trebuit sa ascultam si Middle Man, insa rapperita nu a mai lansat piesa. De altfel, in ciuda unui super hit ca Fancy, colaborarii cu Rita Ora pentru Black Widow, Iggy Azalea nu a vandut prea multe copii din albumul ei de debut, The New Classic. A venit apoi cu varianta relansata, care includea doua noi featuring-uri: unu cu MO, cea pe care mai tarziu o ascultam pe Lean On si unul cu Jennifer Hudson.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com