Inna – Gimme, Gimme (videoclip nou)

Inna – Gimme, Gimme (videoclip nou)

Inna vine cu un nou single numai bun pentru serile de club si cu un videoclip plin de cadre colorate care sa ne duca cu gandul direct la vara – Gimme, Gimme.

Este o piesa compusa de Inna impreuna cu David Ciente (“Dale Papi” – Lariss), Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac ( David Guetta, FloRida, Pitbull) si Elena Vasile.

Videoclipul a fost filmat in Mexico, regizat de Edward Aninaru, care a lucrat cu artista si pentru “Wow” si “INNdiA” si John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga si Khaled Mokhtar, DoP sec. Acesta a lucrat cu INNA in mai multe proiecte video precum “Cum ar fi”, “We Wanna”. “Este o bucurie si o onoare sa filmez acest video in Mexic, unul dintre locurile din lume in care simt iubirea si bunatatea oamenilor. De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni in care am incredere si pe care ii apreciez precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le multumesc pentru profesionalism”, a spus artista

 

DolceFm va recomanda Inna – Gimme, Gimme.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com