Irina Rimes – Ce s-a intamplat cu noi (videoclip nou)

Irina Rimes – Ce s-a intamplat cu noi (videoclip nou)

Irina Rimes vine cu un nou single, care sa marcheze o noua etapa in cariera ei muzicala si acre va fi inclus si pe urmatorul ei album. Ce s-a intamplat cu noi apare direct cu un videoclip de imagine, in care Irrina pare cuprinsa de tristetea versurilor.

Ce s-a intamplat cu noi este din aceeasi poveste cu piesa Visele, fiind compusa in prima sesiune dupa trilogia #IubiriSecrete. Initial am scris piesa pentru altcineva, dar atunci cand am terminat, mi-am dat seama ca trebuie sa ramana a mea, ca este mult prea personala.”

Muzica si versurile sunt semnate de Irina Rimes, iar la productia piesei au lucrat Alex Cotoi si Dj Sava. Andrei Stan a regizat videoclipul piesei “Ce s-a intamplat cu noi”. Piesa este o coproductie Global Records si Quantum Music.

Dupa hitul care a facut-o cunoscuta in toata tara, “Visele”, si cu care a cucerit clasamentele muzicale, Irina Rimes continua sa isi demonstreze talentul si ambitia. Artista a fost revelatia anului 2016 si a lansat prima trilogie din industria muzicala, Iubiri Secrete, ce cuprinde piese precum “Iubirea noastra muta”, “Da ce tu” si “Haina ta”. Acestea au strans milioane de vizualizari pe Youtube, iar pentru acest an, Irina pregateste si un album.

 

DolceFm va recomanda Irina Rimes – Ce s-a intamplat cu noi.

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com