Irina Rimes- Iubirea noastra muta (videoclip nou)

Irina Rimes- Iubirea noastra muta (videoclip nou)

Irina Rimes da startul unei trilogii de piese despre dragostea dintre doi oameni care isi dau seama ca nu pot fi impreuna. Primul single din seria Iubiri secrete e Iubirea noastra muta si apare direct cu videoclip.

“Trilogia a aparut odata cu anumite schimbari din viata mea. #IubiriSecrete este o poveste secreta de dragoste in trei faze, o poveste pe care am visat-o si am intins-o pe hartie, trecand fiecare cuvintel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea si este povestea intregului album pe care urmeaza sa-l scot.” spune Irina Rimes.

Pentru trilogia #IubiriSecrete, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi si Zagga, dar si intreaga echipa de la Quantum: Andi Banica, Raluka, George si Sidonia Toader, alaturi de Dj Sava. Acestia au crezut in ce a a scris ea si au valorificat piesele artistei. Exista si un personaj ascuns al trilogiei, care a inspirat-o si pe care a decis sa il tina in taina. Intreaga poveste este exprimata prin trei videoclipuri, regizate de Khaled Mokhtar.

Pe Irina Rimes am cunoscut-o prin intermediul piesei Visele, care a ajuns rapid in topul difuzarilor. Recent, cantareata a colaborat si cu DJ Sava la track-ul I Loved You.

 

DolceFm va recomanda Irina Rimes- Iubirea noastra muta.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com