James Blunt – Bartender (videoclip nou)

James Blunt – Bartender (videoclip nou)

James Blunt lanseaza un nou single de pe albumul The Afterlove, care va fi lansat peste cateva zile. Single-ul Bartender este disponibil pentru descarcare la pre-comanda albumului.

Filmat intr-un bar din New York, videoclipul il prezinta pe James in rolul unui chelner, un rol pentru care artistul si-a facut temele cu atentie, studiind comportamentul angajatilor din puburi si restaurante.

James va lansa cel de-al cincilea album “The Afterlove” pe data de 24 martie alaturi de Atlantic Records. Noul album este un follow-up pentru “Moon Landing”, care a fost premiat cu discul de platina in UK si s-a mentinut timp de 33 de saptamani in UK Top 40 imediat dupa lansarea din 2013.

Pentru albumul “The Afterlove”, James a colaborat cu foarte multi compozitori talentati precum: Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge, Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) si MoZella (Miley Cyrus, One Direction).

James Blunt are in plan si un turn.eu de promovare in Marea Britanie, acesta urmand turneului Moon Landing Tour, in care a avut peste 140 de concerte in toata lumea in doar 12 luni.

 

DolceFm va recomanda James Blunt – Bartender.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com