Jason Derulo – Kiss the Sky (piesa noua)

Jason Derulo – Kiss the Sky (piesa noua)

Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu cel mai nou single al sau, Jason Derulo bifeaza si o aparitie pe coloana sonora a filmului Storks cu piesa Kiss the Sky.

Piesa produsa de Thomas Troelsen si Thomas Eriksen, textul apartinandu-i lui Jason, va fi inclusa pe coloana sonora a filmului animat “Storks”, produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 Septembrie, iar parte din cast-ul oficial al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele si Danny Trejo.

In acelasi timp, Derulo va canta la inchiderea Good Morning America’s Summer Concert Series, pe scena caruia se vor reuni cei mai populari artisti ai momentului. Concertul va avea loc pe data de 2 Septembrie in New York, Central Park. Jason este noul membru al juriului pentru cel de-al 13-lea sezon al popularului show So You Think You Can Dance, care si-a inceput transmisiunea de pe data de 11 Iulie, pe canalul FOX.

Anul trecut, Jason Derulo domina topurile muzicale cu Want You to Want Me, apoi l-am ascultat cu un alt single de pe Everything is 4 – Get Ugly. La inceputul acestui an a colaborat si cu Flo Rida pentru Hello Friday, iar solo s-a bucurat de succes in topuri cu If It Ain’t Love.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com