Jazz in the Park, pe 3 aprilie la Bogata!

Jazz in the Park, pe 3 aprilie la Bogata!

Dupa ce micuta comuna Bogata din judetul Mures a devenit foarte populara in urma check-in-ului gresit postat de Snoop Dogg pe instagram, iata ca organizatorii festivalului Jazz in the Park vor organiza un eveniment special acolo.

Mai devreme decat ne-am fi asteptat, pe 3 aprilie 2016, pe terenul de sport dintre doua biserici din Bogata va avea loc prima editie (poate nu si ultima) a festivalului Jazz in the Park – Bogata Edition.

Intrarea va fi libera, iar cei car vor dori vor putea dona bani, iar suma stransa va fi folosita pentru amenajarea unui parc in Bogata.
„Evenimentele pe care le organizam noi nu sunt un scop in sine. Ele sunt un pretext, un loc de intalnire pentru oameni care cred in idei comune, care impartasesc bucuria de a-si redescoperi comunitatea, de a o vedea cu alti ochi. In Cluj am reusit, de exemplu, sa redam clujenilor cateva locuri uitate ale orasului: Parcul Central, in care nu era voie sa calci pe iarba si care a devenit, intre timp, principalul loc de intalnire si evenimente din oras, si malul Somesului, un spatiu nebagat in seama pana de curand. Am reusit sa aducem impreuna muzica, artele vizuale si performative, cartea, sportul, generand o colaborare-pionierat intre organizatii din domenii variate. si am introdus conceptul de „bilet neobligatoriu”: accesul la festival este gratuit, dar participantii pot opta pentru a plati un astfel de bilet, care e de fapt o donatie, iar banii astfel adunati merg in Fondul Jazz in the Park, care se intoarce integral in comunitate. Anul trecut am finantat prin Fond trei interventii culturale in spatiul public si trei burse pentru tineri muzicieni, iar in 2016 planuim sa strangem din biletele neobligatorii 15.000 de euro pentru finantarea artistilor”, mai spune Alin Vaida.
Printre artistii care vor canta la Jazz in the Park se numara Maria Raducanu, Jazzybirds, Les Nuages si Danaga intr-un mix surprinzator de jazz, electro, muzica clasica si ritmuri de rock.

Evenimentul va incepe pe 3 aprilie 2016 la ora 12:00, dupa cele doua slujbe organizate la cele doua biserici, ortodoxa si protestanta, din centrul comunei, iar organizatorii se asteapta la un numar de 1000 de participanti, atat din comuna, cat si din imprejurimi.

 

DolceFm va recomanda Jazz in the Park, pe 3 aprilie la Bogata!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com