Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip)

Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip)

Jean-Michel Jarre a colaborat cu Edward Snowden, fost angajat al CIA și NSA, pentru un single noua, cu iz politic, intitulat ”Exit”. Piesa este prezentată publicului împreună cu un videoclip creat de Laurent Blin și Louis Hallonet.

Jean-Michel Jarre a realizat o colaborare neașteptată, cu o persoană din afara spectrului muzical. Este vorba despre Edward Snowden, cunoscut pentru activitatea sa în serviciul de pază și sectorul tehnic al serviciului de spionaj american al CIA și NSA.Piesa rezultată de pe urma acestei atipice colaborări este intitulată ”Exit” și se regăsește pe noul album al lui Jean-Michel Jarre, “Electronica 2: The Heart of Noise“. Discul va fi lansat pe 6 mai, prin intermediul Music Affair și Sony Music Entertainment.

După concertele de la București, din 2008 și 2011, Jean-Michel Jarre va reveni anul acesta în România într-un show live spectaculos, după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez Jean-Michel Jarre va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Jean-Michel Jarre dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat “Electronica 2: The Heart of Noise“, dar și cu deja cunoscutele albume “Oxygene” (1976) sau “Equinoxe” (1978).

 

DolceFm va  recomanda Jean-Michel Jarre, Edward Snowden – Exit (videoclip).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com