Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (single nou)

Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (single nou)

Asa cum si-a anuntat fanii, Jennifer Lopez a lansat un nou single, o piesa upbeat cu un mesaj serios pus intr-o forma amuzanta – Ain’t Your Mama.

Noua piesa a divei latino a fost produsa de Jacob Kasher, Cirkut and Dr. Luke, cunoscuti pentru hiturile pe care le scot pe banda rulanta, iar versurile ii avertizeaza pe toti barbatii lenesi ca nimeni nu va sta dupa ei, intr-un lyric video inspirat din reclamele de la inceputul televiziunii americane.

“Guys have this tendency, once they love you in the beginning and you’re the hottest woman on Earth, and then all of a sudden, it’s like, ‘Okay… where’s my food?’ It’s like, ‘What!? Are you kidding me? Take me out! What are you doing right now? “But it’s a really fun song and everybody seems to be responding to it really well so I’m happy about that, a declarat cantareata despre noua ei piesa si ideea din spatele Ain’t Your Mama.

Jennifer Lopez se intoarce astfel cu o noua piesa la doi ani dupa albumul A.K.A. Materialul de studio cu numarul opt din cariera ei nu a impresionat nici criticii si nici topurile, dar poate intoarcerea la LA Reid si Epic Records, alaturi de care a avut cele mai mari realizari, ar putea schimba lucrurile. A.K.A. a dat single-uri precum I Luh Ya Papi, First Love si Booty, un featuring cu Iggy Azalea care a ajuns pe locul 18 in Billboard Hot 100. Discul a venit dupa o perioada in care J. Lo a dominat topurile cu piesele cu Pitbull, On the Floor, inclusa pe albumul Love? si Dance Again, inclusa pe o compilatie de best of.

 

DolceFm va recomanda Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (single nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com