Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (videoclip nou)

Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (videoclip nou)

Jennifer Lopez e o adevarata militanta pentru drepturile femeilor in cel mai nou videoclip al ei, Ain’t Your Mama. Cantareata se transforma in mai multe personaje feminine din istoria moderna si invita femeile la emancipare.

Secretara, sotie supusa care sterge podele, femeie de televiziune sau muncitoare in fabrica, Jennifer Lopez trece prin toti anii din 60 pana incoace si ia la rand arhetipurile feminine, ajunse sa isi ceara drepturile egale. Videoclipul e amuzant si colorat, incepe cu un extras dintr-un discurs al lui Hillary Clinton, iar la final avem, evident, un moment de coregrafie in care J. Lo poarta cele mai noi creatii Rihanna & Manolo Blahnik, trimise chiar de Riri.

Ain’t Your Mama e cel mai nou single lansat de Jennifer Lopez si a fost compusa de Meghan Trainor, fiind inclus pe urmatorul album al divei latino. Cantareata s-a intors la label-ul alaturi de care a avut succes si se pregateste de lansarea unui nou album, dupa o perioada in care a avut o rezidenta la Las Vegas, asemanatoare cu cele ale lui Britney Spears sau Mariah Carey. Cel mai recent album J.Lo,AKA, aparut in urma cu doi ani, nu a avut un super impact in topuri, in schimb a reusit sa o aduca pe diva in clasamente si in totul felul de discutii datorita piesei Booty, in featuring cu Iggy Azalea.

 

DolceFm va recomanda Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com