Jennifer Lopez lanseaza un nou single (teaser)

Jennifer Lopez lanseaza un nou single (teaser)

Jennifer Lopez are planuri mari pentru perioada post American Idol, iar intr-un scurt interviu cantareata a dezvaluit ca in seara marii finale va lansa un nou single – Ain’t Your Mama.

In mini-interviul pe care l-a oferit, J.Lo a vorbit despre Shades of Blue, care se va intoarce pentru un al doilea sezon, despre noul ei single care va fi disponibil chiar joi seara si despre show-ul de la Vegas, unde a luat-o pe urmele lui Britney Spears sau Celine Dion.

Jennifer Lopez s-a intors la LA Reid si Epic Records, iar aceasta piesa ar putea marca lansarea unui nou album, la doi ani de la aparitia AKA. De altfel, alaturi de Epic, cantareata a lansat unul dintre cele mai de succes materiale ale sale si care i-a marcat definitiv cariera – J.LO – in 2001. Au urmat apoi The Real Me si Rebirth, la fel album de succes, pentru ca odata cu LOVE? cantareata sa se mute la Island. A.K.A. a fost un material consistent, insa departe de a fi plin de hituri; a dat single-urile I Luh Ya Papi, First Love si Booty, piesa cu care chiar a reusit sa atraga atentia.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com