Jennifer Lopez vs. Jimmy Fallon – Dance battle (video)

Jennifer Lopez vs. Jimmy Fallon – Dance battle (video)

Jennifer Lopez a acceptat provocarea lui Jimmy Fallon la dans si fiecare a trebuit sa demonstreze de ce e capabil, fara sa stie ce ii asteapta. Care dintre cei doi a reusit sa castige in final?

Jimmy Fallon si-a gasit un competitor pe masura, pentru ca Jennifer Lopez e la baza dansatoare si apoi cantareata, ea facandu-si debutul in show-biz ca dansatoare intr-una dintre emisiunile de succes ale anilor 90. Primul pe lista a fost “imbracatul jeansilor stramti”, iar Fallon a aratat ca fiecare dintre noi incercand sa imbracam o asemenea pereche, pentru ca apoi J. Lo sa faca pe masina de spalat. Insa tot ea a reusit sa stranga aprecierile celor din sala si nu numai, interpretand cowboy-ul sexy, ceea ce a presupus o multime de miscari din sold.

Jennifer Lopez si-a reluat rolul in serialul Shades of Blue, dar continua si seria show-urilor de la Las Vegas,  care se bucura de un super succes, pentru ca incasarile nu mint. In plus, cantareata pregateste si un nou album latino, tot alaturi de Marc Anthony, iar primul single se afla inca in topurile de specialitate din SUA .

 

DolceFm va recomanda Jennifer Lopez vs. Jimmy Fallon – Dance battle.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com