Jurjak – Timp de iubit (videoclip nou)

Jurjak – Timp de iubit (videoclip nou)

Dupa ce anul trecut a lansat albumul Lemon Blues, acum Jurjak ne ofera videoclipul pentru Timp de iubit, piesa care se regaseste pe albumul sau de debut. Pentru acest material vide, Jurjak are o poveste in padure, in care vanatoarea e dusa la un alt nivel de catre cei doi protagonisti imbracati in piei de animale.

Timp de iubit este o combinatie de beat-uri electronice, cu influente folclorice si aroma de blues, pe versuri adaptate de la Vasile Alecsandri, care m-au dus cu gandul la o vanatoare dintre un el si o ea, in inima padurii.” – Jurjak


„Totul a inceput in 2005, cand m-am apucat sa bat toba alaturi de K-Gula si Confusion, prima trupa de hip-hop live din Romania. Am absolvit Dreptul insa mi-am dat seama ca nu as putea sa practic aceasta profesie pentru ca nu mi se potriveste. In urma unei calatorii peste ocean, am citit multa poezie si am inceput sa scriu versuri. Asa mi-am descoperit latura creativa si am decis sa ma inscriu la Facultatea de Film. Avand ritmul in sange si ureche muzicala, cu o chitara, o clapa si cateva notiuni de teorie muzicala, am inceput sa-mi transform gandurile in sunete.

In noiembrie anul trecut, Jurjak si-a lansat primul album oficial „Lemon Blues” cu influente blues, electro, psihedelic si rock. Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu – tobe (mix si master), Narcis Axinte – bass, Dan Minel Stoica – chitara, George Petrosel – voce si chitara. Pe Jurjak l-am mai ascultat cu piese ca Un minut, pentru care a venit si cu videoclip, Future Ex sau Soapte.

 

DolceFm va recomanda Jurjak – Timp de iubit.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com