Justin Bieber – Company (videoclip nou)

Justin Bieber – Company (videoclip nou)

Justin Bieber ne arata cum e viata lui in turneu si in spatele scenei in cel mai nou videoclip al sau, Company. In scenele filmate pe parcursul unor concerte si momente din cadrul turneului, il vedem pe Biebs la repetetii, alaturi de prieteni sau plimbandu-se prin lume.

Evident, nu lipsesc figurile cunoscute ca Floyd Mayweather sau managerul Scooter Braun, cel care l-a descoperit pe Bieber si l-a transformat in starul international de astazi.


“Personally, I love this video because it’s an honest look at my journey. The process of putting together this album and this tour—surrounded by people I love to be with—has been really special. I’m proud of it, it’s been a lot of fun and lot of hard work, and I think that really shows in video. I hope my fans like it as I much as I do, because it’s really all for you, a declarat cantaretul despre noul sau videoclip.
Company este cel mai nou single de pe albumul Purpose, primul lansat de Bieber dupa o pauza in care si-a adus si viata, dar si cariera, pe un fagas normal. Reintoarcerea sa in muzica a fost atent planificata si a inceput cu o serie de aparitii in care canadianul ne-a aratat ca s-a cumintit si a trecut peste fazele de copil rebel care face prostii, pentru ca mai apoi sa lanseze hit dupa hit. Intai a venit colaborarea cu Diplo si Skrillex la piesa Where Are You Now, iar apoi a dat lovitura cu single-ul What DoYou Mean,piesa care i-a adus intr-un final locul 1 in Hot 100. De pe Purpose au mai fost promovate ca singles Sorry si Love Yourself, care la fel au ajuns printre primele clasate in topurile din intreaga lume.

 

DolceFm va recomanda Justin Bieber – Company (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com