Kaiser Chiefs a lansat o piesă electro-pop, intitulată “Parachute”

Kaiser Chiefs a lansat o piesă electro-pop, intitulată “Parachute”

Trupa Kaiser Chiefs explorează noi orizonturi muzicale. De la indie rock, formația a trecut la electro-pop, melodia cu care își începe acest parcurs fiind “Parachute”. Noul single anunță lansarea celui de-al 6-lea album de studio, ”Stay Together”.

Kaiser Chiefs pare să le calce pe urme colegilor de breaslă de la Coldplay. După 5 albume cu un sound indie și alternative-rock, formația trece la un stil mai comercial, încadrat în zona electro-pop. Single-ul cu care își anunță această schimbare de stil este “Parachute”, o melodie ”de dragoste”, după cum aflăm din prezentarea solistului Ricky Wilson.

“Atunci când am scris primul album, totul a fost foarte direct, au fost nevoie de foarte puține explicații. Piesele vorbeau de la sine și ne-au scutit de efortul de a le destăinui semnificația. ”Parachute” e destul de directă și ea, fiind într-o oarecare măsură o întoarcere la acea abordare. ”Parachute” e probabil prima piesă de dragoste pe care am scris-o de la ”Ruby” încoace”, a indicat solistul.

Piesa “Parachute” se regăsește pe noul album Kaiser Chiefs, “Stay Together“, și poate fi descărcată gratuit de pe iTunes la fiecare precomandă a discului.

Albumul “Stay Together“ a fost produs în colaborare cu Brian Higgins, care a imprimat, se pare, această reorientare de stil în muzica trupei Kaiser Chiefs.

 

DolceFm va recomanda Kaiser Chiefs  “Parachute” .

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com