Karym feat. Mellina – Anonim (videoclip nou)

Karym feat. Mellina – Anonim (videoclip nou)

Karym si Mellina lansează Anonim, o piesa Produsa de catre Madalina Dumitru (Mellina), mix si master realizate de catre DOMG, piesa spune povestea a doi indragostiti care au incetat sa mai comunice unul cu celalalt.
Mesajul melodiei este ilustrat printr-un videoclip pe care Karym si Mellina l-au filmat intr-o locatie din Otopeni, in regia lui Anthony Icuagu.
“Sunt foarte incantat de acest proiect, imi doream o colaborare cu Mellina, de foarte mult timp. Ma bucur ca a avut incredere in mine si ii sunt recunoscator pentru acest lucru. Piesa este sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ceea ce ne-am dorit sa transmitem. Vreau sa ii multumesc in primul rand lui Anthony Icuagu pentru clipul fenomenal si intregii echipe, Cat Music, The Squad PR Agency, Coffee 2 Go, Magda Mohamed, Giuliano Sabau, Olga Barcari, Alexandru Stativa, Dan Niculescu”, a declarat Karym.


Piesa i s-a potrivit manusa, asa ca am facut-o impreuna. Am compus piesa gandindu-ma la noi toti care am avut o iubire in care ne cunosteam sufletul unul altuia, dar in final ajungem sa devenim niste straini. Speram sa ajunga la sufletele voastre”, a adaugat Mellina.

Mellina a devenit cunoscuta publicului dupa ce a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania cu single-ul de debut, “Poza de album”, in colaborare cu Vescan. In plus, a colaborat cu Bere Gratis, JerryCo si TWO.

 

DolceFm va recomanda Karym feat. Mellina – Anonim.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com