Karym ft. Tutu – Nu vrei (piesa noua)

Karym ft. Tutu – Nu vrei (piesa noua)

Karym lanseaza o balada emotionanta, intitulata Nu vrei, intr-un featuring cu Adrian Tutu.

Despre colaborarea cu Tutu si piesa “Nu vrei”, Karym a declarat: “Propunerea de a colabora cu Adrian Tutu a fost a PR-ului meu Teddy, am fost placut surprins de idee si ma bucur ca acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibila, care are la baza o experienta din viata mea personala.

Tutu se declara incantat de colaborarea cu Karym: “De cand Karym a intrat prima data in studio mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a si demostrat ulterior. Melodia este inspirata din viata lui. M-am lasat ghidat de acest lucru si cred ca am reusit sa transpun in melodie emotiile, sentimentele si trairile lui. Piesa este produsa in totalitate de mine la studioul meu “MyCrewMusic” din Focsani. Speram ca piesa sa fie inteleasa cum trebuie si sa se ridice la asteptarile noastre.”

“Nu vrei” este compusa de Adrian Tutu si de Mircea Cioclei (Karym) si este produsa in studioul MyCrewMusic. Piesa reprezinta o premiera pentru Tutu, fiind prima produsa de el pentru un artist si prima pe care apare in postura de “featuring”.

Karym s-a facut remarcat in 2014 cu single-ul “Dangerous”, lansat împreuna cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. Dupa acesta au urmat alte piese, precum “Feel my love”, “So beautiful” si “You”, care s-au bucurat de succes in Franta, Grecia, Germania, Polonia si Slovacia. In 2015, piesa “Feel my love” a reusit sa urce pana pe locul 11 in clasamentul iTunes din Cehia si pe locul 14 in Top 100 iTunes din Slovacia.

Adrian Tutu a debutat in 2011 in cadrul unui show de talente si a reusit de-a lungul timpului sa se mentina în topuri si sa colaboreze cu artisti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc. In aceasta perioada, Tutu se afla in studioul de intregistrari de la Focsani, unde inregistreaza ultimele detalii ale mult asteptatului material discografic programat pentru acest an. Pentru primul album, cantaretul a lucrat singur atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri.

 

DolceFm va recomanda Karym ft. Tutu – Nu vrei (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com