Karym – Sunt aici (videoclip nou)

Karym – Sunt aici (videoclip nou)

Karym isi lanseaza primul single solo, Sunt aici, o piesa cu care vrea sa transmita un mesaj pozitiv. In videoclipul lui Karym mai apar Andreea Antonescu, Celia, Mellina si Amira.

“Colaborarea cu Mellina a fost pentru mine o provocare, in primul rand pentru ca lucram cu detinatoarea trofeului “Strongest Message”, “RMA 2014”, cu hit-ul “Poza de album” ft. Vescan. “#SuntAici” este o piesa sensibila care poarta un mesaj pozitiv in spatele caruia se poate regasi absolut orice persoana, indiferent de varsta, sex, religie, orientare. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest proiect, in special vedetelor care au acceptat sa apara pentru a ne ajuta sa ducem mesajul piesei cat mai departe. Multumesc Andreea Antonescu, Celia, Mellina, Yamira, Raluca Nastase, Robert Marooni, Mango Records si Teddy (The Squad PR Agency). Va astept pe pagina mea oficiala de Facebook, a declarat Karym.

Karym a lansat alaturi de Andrei Tutu piesa Nu vrei, la inceputul acestui an, iar Mellina, cea impreuna cu care a lucrat la acest single, s-a aratat foarte incantata de colaborarea cu tanarul cantaret.

 

DolceFm va recomanda Karym – Sunt aici (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com