Katy Perry anunta noul album si turneul de promovare

Katy Perry anunta noul album si turneul de promovare

Katy Perry a lansat deja doua single-uri noi, asa ca era doar o chestiue de timp pana cand sa anunte titlul noului album, data aparitiei si un turneu de promovare care sa il insoteasca.

Witness e titlul celui mai nou material lansat de Katy care va aparea oficial pe 9 iunie, insa fanii vor putea cumpara bilete pentru turneu de la finalul acestei luni. Cel de-al cincilea material de studio al cantaretei “reflecta asupra schimbarilor din viata ei, dar si la nivel mondial, si ofera piese care sa inspire si sa provoace”.

Turneul va avea loc in aceasta toamna si va incepe in luna septembrie, iar dupa pauza de sarbatori, va ajunge si in Canada. Fanii vor putea sa cumpere bilete pentru concertele din SUA incepand cu 22 mai, in timp ce canadienii vor avea acces la bilete incepand cu 26 mai. Fiecare bilet la concert va fi insotit si de o copie a discului, iar impreuna cu Boys & Girls Clubs of America, se vor dona bilete fanilor membri ai cluburilor si voluntarilor, iar clubul va primi cate un dolar de la fiecare bilet vandut.

Katy Perry a reusit sa ajunga din nou in topuri cu primul ei single – Chained to the Rhythm, care a urcat pana pe locul 4 in Hot 100, pe prima pozitie in Dance Club Songs si a ajuns in top 10 in mai multe teritorii unde a fost lansat oficial. Cel de-al doilea single este Bon Appetit, un featuring cu Migos, al carui videoclip il gasiti aici, e cel putin dubios, am spune noi.

 

 

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com