Kendrick Lamar – Humble (videoclip nou)

Kendrick Lamar – Humble (videoclip nou)

Kendrick Lamar se transforma intr-un preot cu tot cu o cina de taina in cel mai nou videoclip al sau, Humble. Vizualul pentru noul sau single e de-a dreptul epic: Kendrick cocotat pe o masina, jucand golf, pe o masa inconjurat de munti de bani sau intr-o masina, facandu-si un sandvis.

Videoclipul e co-regizat de Dave Meyers, care a mai lucrat si cu Missy Elliott si Outkast si avem parte de o multime de scene, cu politie in geam, cu K.Dot la coafor sau in mijlocul unei multimi de barbati la constum. Noul single, spun fanii, ar fi un atac la Big Sean, insa nimeni nu a facut nici o confirmare in acest sens pana acum.

Continurea discului To Pimp a Butterfly, lansat in 2015, va aparea anul acesta, pe 7 aprilie si dupa succesul pe care l-a inregistrat cu precedentul material, lumea are asteptari mari de la Kendrick Lamar. Primul single pe care l-a promovat de pe acel album a fost I, track care a si primit doua Premii Grammy: Best Rap Performance si Best Rap Song, a urcat pe locul 39 in Hot 100 si pe pozitia a cincea in US Rhythmic. Au urmat The Blacker the Berry, These Walls, care a primit la randul sau premiul pentru Best Rap/Sung Collaboration la Grammy si Alright, care a plecat acasa cu trofeele la Best Rap Performance si Best Rap Song.

 

DolceFm va recomanda Kendrick Lamar – Humble.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com