Lady Gaga – Million Reasons (piesa noua)

Lady Gaga – Million Reasons (piesa noua)

Lady Gaga a inceput un turneu prin barurile din SUA in promovarea noului ei album si a lansat special pentru fani piesa Million Reasons. Departe de stilul ei flamboiant si dinamic, noul track e o balada in care multi dintre ascultatori se vor regasi.

Mesajul piesei e simplu si puternic: exista un milion de motive pentru care un om poate pleca si lasa o relatie, dar are nevoie de unul singur, suficient de bun, pentru a ramane.

Joanne pare a fi un album complet diferit fata de ceea ce Lady Gaga ne-a oferit pana acum, iar stilul ei flashy si excentric pare a fi inlocuit de unul mult mai simplu, inclusiv muzical, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. Primul single lansat a fost Perfect Illusion, despre care gurile rele imediat au sarit si au acuzat ca suna ca Papa Don’t Preach al Madonnei, dar asta nu l-a impiedicat sa debuteze intre primele 15 clasate din Hot 100. In plus, Lady Gaga are motive de bucurie si noi la fel, pentru ca artista a fost aleasa sa cante in pauza celui mai important eveniment sportiv american, Super Bowl.

 

DolceFm va recomanda Lady Gaga – Million Reasons.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com