Lady Gaga – Perfect Illusion (single nou)

Lady Gaga – Perfect Illusion (single nou)

Lady Gaga a lansat mult asteptatul single Perfect Illusion, prima ei piesa dupa o pauza de trei ani. Trackul va beneficia si de un videoclip ce va aparea in curand si promoveaza cel de-al cincilea material de studio al cantaretei.

Piesa e produsa de Mark Ronson, Kevin Parker de la Tame Impala si BloodPop, insa fanii au deja pareri impartite in ceea ce priveste track-ul. Unii o acuza pe Gaga ca a optat pentru ceva simplu, atat din punct de vedere muzical cat si al stilului pe care il adopta, in contrast cu tot ceea ce a facut pana acum si ca asta nu o ajuta deloc.

Am putea specula ca piesa e legata si de viata ei personala, pentru ca Gaga ar fi trebuit sa se marite cu Taylor Kinney, dar in aceasta vara cei doi au anuntat ca se despart, iar toate planurile de nunta au fost anulate. Oricum, noul single Lady Gaga o mentine in zona dance, cu influente de rock, asa cum ne-a obisnuit si ramane sa vedem ce ne pregateste pentru cel de-al cincilea material de studio. Cantareata a fost foarte criticata pentru albumul ARTpop, despre care multi au spus ca a incercat prea multe si nu i-a iesit mai nimic, comparat cu precedentele ei material de mega succes – The Fame sau Born This Way.

 

DolceFm va recomanda Lady Gaga – Perfect Illusion.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com