Lariss – Droppin Da Bomb (videoclip nou)

Lariss – Droppin Da Bomb (videoclip nou)

Dupa cateva luni de asteptare, Lariss revine cu un nou single si un videoclip provocator si plin de actiune – Droppin Da Bomb.

Ideea piesei “Droppin Da Bomb” a venit ca o bomba din partea lui Achi Petre, in timp Shift si cu mine lucram la alte piese in studio si ne gandeam pe care dintre ele sa o lansam. Ne-a placut ideea mult si am produs-o la studio alaturi de Achi Petre si Adelina Ira. Piesa a iesit “bomba” in doar 2 saptamani. Eu sper ca aceasta piesa sa explodeze cat mai tare prin toata playlisturile si mai sper ca fanilor mei sa le placa aceasta “bomba”, a declarat Lariss.

“Am filmat un videoclip tare, regizat de Khaled Mokhtar si montat de Mihai Codleanu. Amandoi sunt talentati si foarte buni in ceea ce fac si consider ca au produs un videoclip marfa! A fost o experienta noua, pentru ca de data aceasta, Khaled dupa ce a ascultat piesa, a venit cu un scenariu care de fapt a fost o provocare atat pentru mine cat si pentru restul echipei. Am vrut sa facem ceva diferit fata de videoclipurile pieselor “Dale Papi” si “Epana”. In ziua filmarii, m-am simtit foarte bine inconjurata de o echipa profi si de multi prieteni.”, a spus cantareata.
Primul single al lui LLariss, Dale Papi are 40 de milioane de vizualizari, piesa care a atras atentia casei de discuri Universal Music Latin Entertainment. A urmat apoi Epana, care nu a avut insa acelasi impact, iar in urma cu doar o luna am putut sa o ascultam cu versiunea ei pentru hitul lui Drake, Hotline Bling.

 

DolceFm va recomanda Lariss – Droppin Da Bomb (videoclip nou).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com