Les Elephants Bizarres – Vocile Marii (videoclip nou)

Les Elephants Bizarres – Vocile Marii (videoclip nou)

Les Elephants Bizarres aduce vocile marii in online. Baietii lanseaza un nou single extras de pe recent-lansatul album – SEEN.

Piesa este compusa de catre Les Elephants Bizarres, iar videoclipul este regizat de Iustin Surpanelu si produs de Robert Ionicioiu. Personajul feminin este actrita Lorena Luchian, aceasta participand la filmarile ce au avut loc pe coasta Marii Negre, in Bulgaria, la sfarsitul lunii mai. Cea de-a doua zi de filmare a fost in Bucuresti, pe Lacul Morii, acolo unde intreaga trupa a fost prezenta.

Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul romanesc, aceasta luand cu asalt scena muzicii alternative romanesti cu LP-ul de debut, “Hello”. Energia celor de la Les Elephants Bizarres a calatorit rapid peste granite, trupa fiind invitata sa cante la EXIT Festival (cel mai mare festival de muzica din Serbia) sau Spirit of Burgas (Bulgaria), deschizand si concertele din Romania ale unor artisti precum Roxette sau James Blunt.

2016 a insemnat multe concerte la festivaluri importante din tara, lansarea piesei Rosu Neon, ajunsa in Top 10 Europa FM, dar si invitatia de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la Bucuresti. Sfarsitul de an a insemnat un al doilea single ce anunta noul album, Shivers fiind prezentat publicului la sfarsitul lunii noiembrie. Cel de-al treilea album Les Elephants Bizarres, SEEN, s-a lansat pe 1 martie 2017, in tandem cu cel de-al treilea single, Eu cu tine si cealalta fata.

 

DolceFm va recomanda Les Elephants Bizarres – Vocile Marii.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com