Linkin Park – Heavy (single nou)

Linkin Park – Heavy (single nou)

Linkin Park anunta un nou album si lanseaza si primul single, Heavy, in featuring cu Kiiara.

Asa cum ne-a obisnuit, trupa Linkin Park isi continua traditia de a se reinventa cu fiecare album lansat. Detinatori a doua trofee Grammy, baietii de la Linkin Park se bucura de o noua premiera in cariera lor, prin anuntarea datei lansarii celui de-al saptelea album de studio, One More Light, pe 19 mai 2017 si au anuntat lansarea noului single intr-un facebook live.

Trupa cu aproape 62 de milioane de fani pe Facebook a oferit saptamana trecuta o reprezentatie live memorabila si o sesiune de intrebari & raspunsuri venite de la fani prin intermediul retelei sociale, intr-un eveniment live pe pagina lor de Facebook. Linkin Park si-au invitat fanii de pretutindeni la studioul lor de repetitii din inima Hollywoodului, pentru a-i incanta virtual cu hitul “Crawling”, interpretat de Chester Bennington si acompaniat doar de Mike Shinoda la pian, urmat de premiera live a noii piese “Heavy” alaturi de artista alternative pop – Kiiara si chitaristul trupei, Brad Delson. Mini-recitalul s-a incheiat cu unul dintre single-urile emblema pentru trupa, “Burn It Down”.

Piesa “Heavy” este disponibila pentru ascultare si download pe toate platformele digitale. Mike Shinoda, Chester Bennington si Brad Delson au lucrat la productia ei alaturi de Justin Tranter si Julia Michaels, doi compozitori celebrii pentru hiturile interpretate de Fall Out Boy, Gwen Stefani, Years & Years sau Maroon 5. “Heavy” a fost lansata cu un lyric video, urmand sa beneficieze si de un videoclip oficial, in curand.

 

DolceFm va recomanda Linkin Park – Heavy.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com