Liviu Teodorescu – Obsesie (videoclip nou)

Liviu Teodorescu – Obsesie (videoclip nou)

Liviu Teodorescu se intoarce cu o piesa despre cum un “crush” se transforma intr-o obsesie care il consuma. Single-ul Obsesie beneficiaza de un clip din care nu lipseste o fata tare frumoasa, obiectul fixatiei sale, dar si o contorsionista, care, cel mai probabil, ilustreaza gandurile lui incalcite.

Obsesia te face sa uiti de tine, scoate la iveala laturi ale personalitatii tale de care nici nu ai habar. Te face sa iti doresti atat de mult sa fii langa persoana respectiva, obiectul obsesiei, incat ai face orice e nevoie. Si, culmea, la inceput totul pare o joaca, fara implicarea sufleteasca a cuiva. Despre asta vorbeste “Obsesie”, noul meu single”, declara Liviu.

Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Pentru acest proiect, artistul si-a ales o prezenta feminina foarte senzuala, nimeni alta decat vloggerita Christina Ich, femeia care i-a luat mintile si l-a facut sa se indragosteasca de ea. “Liviu Teodorescu este cu desavarsire cea mai buna voce masculina pe care noi o avem. Am fost foarte fericita cand am primit propunerea sa filmez alaturi de el. Liviu este un baiat talentat, alaturi de care am lucrat foarte bine, este un adevarat profesionist. Da, trebuie sa recunosc, am facut o “Obsesie” pentru aceasta piesa!” a declarat Cristina Ich.

Altfel, avem parte si de mult glitter, obsesia lui Liviu are talpile pline de sclipici si pare sa il lase oriunde se afla, de la pat, la dus si prin cartile din casa.

Pe Liviu Teodorescu l-am ascultat recent si alaturi de Zhao pe piesa Siluete, iar impreuna cu Dorian Popa a lansat Fanele. Pe fostul concurent la Vocea Romaniei l-am regasit si in topul celor mai difuzate piese din aceasta primavara cu Cine m-a pus, single lansat spre finalul anului trecut.

 

DolceFm va recomanda Liviu Teodorescu – Obsesie.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com