Liviu Teodorescu – Unele intrebari (videoclip nou)

Liviu Teodorescu – Unele intrebari (videoclip nou)

Saptamana trecuta, Liviu Teodorescu a lansat piesa “Nu e treaba mea”, cea care deschide povestea alcatuita din patru espisoare numita #LiTEMoments, iar astazi continua cu Unele intrebari.

Scrisa si compusa de Liviu, “Unele intrebari” s-a nascut in studioul sau, LiTE Music, acolo unde artistul impreuna cu band-ul s-au ocupat si de productia piesei, inregistrand instrumente reale precum tobe, chitara, bass si pian. Videoclipurile au fost filmate special in acelasi cadru pentru a lega vizual povestea construita din patru episoade si reusesc printr-o simplitate aparte sa trezeasca emotii puternice.

Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente “Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio muzical, LiTE Music. Gelos, Esti Piesa, Tarziu sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube. Recordul de vizualizari l-a doborat cu piesa “Fanele” in colaborare cu Dorian Popa, reusind sa stranga peste 34 de milioane de vizualizari. Ultimul sau single Obsesie este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.

 

DolceFm va recomanda Liviu Teodorescu – Unele intrebari.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com