Lora, Flavius – Prin multime (piesa noua)

Lora, Flavius – Prin multime (piesa noua)

Flavius colaboreaza cu Lora pentru o piesa despre dragostea impartasita, dar neindeplinita – Prin multime.
Piesa este compusa de Bogdan Vlasceanu, Flavius si Florin Nedelcu, textul de Bogdan Vlasceanu, iar productia piesei a fost facuta in studioul Lanoy Production.
“Piesa asta m-a cucerit prin sound-ul special, completat perfect de povestea versurilor pe o linie melodica ce creeaza o stare de melancolie dureroasa. Este perfecta pentru ascultat noaptea in masina. Iubesc timbrul cald al lui Flavius si ma bucur ca si-a dorit sa-i fiu alaturi pe aceasta piesa”, a declarat Lora.

“Prin multime este partea intunecata a dragostei, in viziunea mea. Este o poveste pe care am trait-o personal, m-a marcat, si am trait cu ea ani de zile. Acum a venit ziua in care sa pot scoate la lumina aceasta parte intunecata. Lora a jucat un rol important in exprimarea acestei idei, spun asta pentru ca m-a surprins in mod placut cat de bine a simtit aceasta piesa.

Traim intr-o era in care partea materiala este intr-o pozitie castigatoare in fata dragostei si nu ca as vrea sa schimb lumea cu principiile si ceea ce exprim prin muzica, doar imi place sa pun realitatea pe note. Multumesc echipei mele Lanoy Production/Lanoy Records si managerului meu Florin Nedelcu pentru increderea pe care o au in mine si in ceea ce fac!”, a spus Flavius.

Lora s-a auzit pe radio cu piesa Ne potrivim, lansata la finalul anului trecut, dupa ce in vara a venit cu un videoclip provocator pentru Fire Up. Pe Flavius l-am ascultat si alaturi de F.Charm cu piesa La bine si la rau, aparuta tot in la final de 2015.

DolceFm va recomanda Lora, Flavius – Prin multime (piesa noua).

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com